Susanne Grahn 

"Upplev naturens harmoni i Susanne Grahns konst" Kliv in i Susanne Grahns livliga värld, där färgglada dukar prydda med jordnära, dämpade toner möts i perfekt harmoni och där hon hämtar inspiration från naturen, miljöer och vardagliga möten. 


Susanne är en självlärd konstnär med bakgrund i resebranschen. Hennes konstnärliga resa växte fram efter en betydande livsförändring, en hästolycka för nästan tre decennier sedan. Hennes kreativa längtan tog sig uttryck genom olika konstkurser och målarutbildningar, vilket i slutändan ledde henne till att skapa abstrakta konstverk som kännetecknas av levande färger och mjuka, dämpade toner. 


I sin konstnärliga process översätter Susanne känslor till färger och former på duken, i syfte att förmedla en känsla som omfamnar betraktaren och framkallar värme och glädje. Hennes målningar är en duk av känslor som inbjuder varje betraktare att svepas med på en personlig resa och hitta sin unika tolkning och koppling i hennes konstverk. 


Susanne är uppvuxen i en by utanför Luleå i Norrbotten och nu bosatt i Åkersberga. Hennes konst speglar hennes djupa koppling till naturen och den skönhet som finns i vardagen.


Omfamna värmen, glädjen och personliga tolkningarna i Susanne Grahns levande och känslomässiga konstverk.