Lovisa Carlman Bydén

Lovisa Carlman Bydén


Lovisa har alltid varit en sökande person. Vad ska man göra med sitt liv? Vad ska man bli när man blir stor? Vad ska man plugga? Var ska man bo? Så många val och så många möjligheter. Och ett liv som är så kort! Lovisa är idag 30 år gammal och har flitigt provat sig fram. Det började med herrekipering på Ströms, restaurang, event, hotell, au-pair och hallvärdinna i en bilhall. Efter en kandidatexamen i systemvetenskap och företagsekonomi vid Stockholms Universitet har Lovisa arbetat med verksamhetsutveckling och sälj inom IT-säkerhet, varit marknadschef och rekryterat VD och styrelse till Sveriges ledande bolag. Idag fokuserar Lovisa på coaching, stresshantering, mental träning, psykologi och ledarskap.


Parallellt med detta målar Lovisa. Det tog fart när Lovisa insjuknade i neuroborrelia 2017, då hon var sjuk i några månader. Sjukdomen satte även spår flera år efter det och i de värsta skoven skapades Lovisas bästa målningar enligt henne själv. Helt frisk sedan ett par år, har Lovisa målat mer och mer och i december 2021 höll hon sin första vernissage i Vasastan "Le Petit Vernissage". Och det hände någonting där och då, det var som att Lovisa hittade sin plats. Lovisa tänker sedan dess konstant på målandet och både dagdrömmer och vaknar på nätterna med nya idéer. 

 

Lovisa målar - Det Goda Livet - det vi alla behöver lite mer av i den turbulenta värld vi lever i. Foton från vackra platser och semesterresor i Italien brukar bli inspiration och bakgrunder i målningarna. 

Målningarna innehåller: Glädje, Kärlek, Middagar, Fest, God Mat, Champagne, Kaffe, Semester, Italien, Frankrike och vid beställningar särskilda önskemål som bröllop, hundar, tårtor eller specifika karaktärsdrag i gubbarna. 

 

Lovisa har bara ett ultimat mål, och det är att skänka glädje med sina målningar.